top of page

«МИ – ОДНЕ ЦІЛЕ»: гра в моду і календар 2021

Епідемія COVID-19 змінила світ. З одного боку, всі ми стикнулися з обмеженнями, закриттям кордонів та ізоляцію. З іншого – стало не лише зрозуміло, але й фізично відчутно, що світ дійсно є глобальним. Те, що починається десь далеко, вже завтра може опинитися у твоєму дворі. Країна походження вже не має значення. Кордони зникли – між країнами, між людьми, між твоєю фізичною оболонкою і оболонкою іншої людини. Ми і раніше це відчували, але ніколи так гостро.


Тому ми вирішили саме зараз, протягом місяців карантину, реалізувати цей проєкт, задум якого був вже давно. Це гра у «високу моду», сировиною для якої служать речі зі звичайного секонд-хенду. Це речі інших, невідомих нам людей, які потрапили до нас невідомо звідки, але стають частиною нашого життя. Одяг – це друга шкіра, і тепер вона у всіх нас спільна. Цього не треба боятися. Треба навчитися з цим жити. Ми ж самі хотіли глобальний світ без кордонів, але це не означає, що такий світ може існувати без правил.

«МИ – ОДНЕ ЦІЛЕ» - це календар на 12 місяців 2021 року. Кожна сторінка може бути використана як desktop (зображення для робочого столу з календарем на місяць).

Ви можете завантажити календар на 2021 рік безкоштовно за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Fv51uS_CM977KfmMXRlLsz4h436nOkGE

Проєкт Максима і Олени Афанасьєвих.



Зйомки в закритому режимі. Мережа магазинів «4 сезони».

Подяка за допомогу у зйомках: Максим Ревега, Олександр Карпенко

Архив
Пошук по тегам
Ми у соцмережах
  • Totem
bottom of page